Apartments ANTONIA Okrug Gornji

EnglishHrvatski

dobro došli u apartmanE antonia !

Kuća obitelji Miše smještena je u Okrugu Gornjem, udaljena od Trogira 2 km. U kući se nalazi apartman za 4+1 osobu, te soba s kupaonicom za 2 osobe. Za veći broj gostiju, moguće je iznajmiti apartman i sobu zajedno.

Obiteljska kuća je udaljena 100 m od plaže i mora. (plaža je na početku ulice)

Apartman i soba nalaze se u prizemlju, kompletno opremljeni i opskrbljeni klima uređajem, SAT TV-om i Wireless Internet pristupom.

Gostima je osiguran parking i korištenje grilla.

antonia@ciovo-trogir.com


vl. IVICA MIŠE
KAŠTIL 13
21223 OKRUG GORNJI

tel.   00385 21 887 161
gsm. 00385 91 250 1021

...................................................................................................................................................................................................
Apartments Antonia Okrug Gornji   Ciovo Map   Apartments Antonia Dalmatia
APARTMAN ANTONIA nalazi se u kući obitelji Miše, u Okrugu Gornjem na otoku Čiovu. Apartman je udaljen 100m od prekrasne šljunčane i pješčane plaže. Kuća je smještena u mirnom i tihom okruženju.
  ZEMLJOPISNI POLOŽAJ Okruga Gornjeg i otoka Čiovo, u srcu Dalmacije, pogoduje turistima koji žele upoznati prirodne ljepote Nacionalnih parkova Krka i Kornati ili žele posjetiti Split, Trogir ili Šibenik.   DALMACIJA svojim posjetiteljima pruža nezaboravne doživljaje. Bogatstvo najrazličitije flore i faune pravi je mamac za ljubitelje čiste i netaknute prirode. Upoznajte Dalmaciju kroz njezine mirise i okuse. Posjetite nas i sami se uvjerite!

Trogir   Split   Okrug Gornji
TROGIR sa svojom kulturnom baštinom starijom od 2000 godina, nezaobilazno je mjesto i odredište brojnih turista. Upoznajte povijest i arhitekturu ovog grada, prošetajte trogirskom rivom, poslušajte klapsku pjesmu i otkrijte zašto gosti vole ovaj grad.   SPLIT, grad stariji od 1700 godina, kulturni je i gospodarski centar Dalmacije. Svojim mediteranskim šarmom i svojom ljepotom, "najlipši grad na svitu i okolici" neće Vas ostaviti ravnodušnima.   OKRUG GORNJI, živopisno mjesto na otoku Čiovu, najpoznatije je po svojoj prekrasnoj plaži. Svojim posjetiteljima pruža bogatstvo raznolikog sadržaja, kako za one željne aktivnog odmora, tako i za one željne nešto mirnijeg ljetovanja.
..................................................................................................................................................................................................

Grape
 
TERMIN
VI. IX
VII, VIII
OSTATAK GODINE
APARTMAN I    (2+2+1 osoba)
NA UPIT
NA UPIT
NA UPIT
APARTMAN II    (2+2 osoba)
NA UPIT
NA UPIT
NA UPIT
SOBA/KUPAONICA   (2 osobe)
NA UPIT
NA UPIT
NA UPIT
  APARTMAN+SOBA (6+1 osoba)
NA UPIT
NA UPIT
NA UPIT
Dodatni ležaj naplaćuje se 10 Eura

Rezervacija iznosi 20 % od ukupne cijene boravka
Privredna banka Zagreb d.d. - Poslovnica Trogir
Žana Miše
IBAN: HR12 2340 0093 1025 7207 6
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Turistička taksa uključena u cijenu!
Vegetables  
.................................................................................................................................................................................................

ugodan boravak u našim apartmanima želi vam obitelj MIŠE !