Apartments Stipe Slatine

Croatian English

DOBRO DOŠLI U APARTMANE “STIPE”

Apartmani "Stipe" za 2+1, 2+3, 2+1 i 2+3 osobu, smješteni su u obiteljskoj kući na I i na II katu, opremljeni SAT TV-om,perilicom rublja i klima uređajima.

Iz apartmana se pruža pogled na more i plažu, od koje su udaljeni 70m.

Kuća se nalazi u mirnom i tihom okruženju s nasadima limuna i hladom vinove loze.

Pred kućom je osiguran parking za goste, grill i dodatni ljetni tuš.

APARTMENTS STIPE

vl.stipe franić
domovinska 7
21224 slatine

gsm. 00385 98 935 2511

...................................................................................................................................................................................................
Apartments Stipe Slatine   Slatine Panorama   Ciovo Map
APARTMANI STIPE nalaze se na I i II katu obiteljske kuće. Smješteni su u mirnom i tihom okruženju, 70 m od mora i plaže.
SLATINE, malo mjesto ribara i težaka, udaljeno 8 km od Trogira, svojim gostima pruža čisto more, netaknutu prirodu, udobnost i mir u tradicionalnom dalmatinskom ambijentu. ZEMLJOPISNI POLOŽAJ Trogira i otoka Čiovo, u srcu Dalmacije, idealan je za cjelodnevne ili poludnevne izlete do Nacionalnih parkova i arhipelaga u bližoj okolici.

Ciovo Beach   Trogir   Gospa od Prizidnice
PLAŽE su smještene duž čitavog mjesta Slatine. Čisto more i bezbrojne male uvale, privlače goste željne istinskog užitka. Svatko može pronaći plažu za svoj ukus, daleko od gradske vreve. Pronađite svoj dio raja!
TROGIR, osim znamenitih građevina i povjesnih spomenika, svojim gostima pruža fantastične gurmanske trenutke u nekima od brojnih restorana, konoba i taverni koje serviraju izvorne dalmatinske delicije. SAMO 3 kilometara od Apartmana Stipe, nalazi se svetište Gospe od Prizidnice, stari samostan uklesan na samoj litici iznad mora. Ovo je mjesto koje svakako treba posjetiti.
..................................................................................................................................................................................................

Octopussy
 
TERMIN
VI, IX
VII, VIII
OSTATAK GODINE
APARTMENT I    (2+1)
25 €
45 €
30 €
APARTMENT II   (2+3)
35 €
55 €
45 €
  APARTMENT III   (2+1) 25 € 45 € 30 €
  APARTMENT IV   (2+3) 35 € 55 € 45 €

Turistička taksa uključena je u cijenu !
Rezervacija iznosi 20 % od ukupne cijene boravka

Zagrebačka banka d.d.
VESNA NENADIĆ, Domovinskog rata 45, 21000 Split
3113785406
SWIFT: ZABAHR2X
IBAN: HR18 2360 0003 1137 8540 6

Olive  
.................................................................................................................................................................................................

ugodan boravak u našim apartmanima želi vam obitelj franić !